Villa Europea del Deporte

El Pont de Suert ha estat guardonat amb el premi Villa Europea del Deporte 2012 per la seva excel·lent gestió en matèria esportiva. És una de les 16 localitats escollides a tota Europa per ACES (Asociación de Capitales Europeas del Deporte), per a la categoria de municipis de menys  de 25.000 habitants.

El Pont de Suert va rebre el dia 25 d’octubre de 2012 el Comitè d’Avaluació de les candidatures, encarregat de la designació de la Villa Europea del Deporte per a l’any 2012, per a la presentació de la seva candidatura.

El Pont de Suert és un exemple de participació esportiva gràcies a la implicació i lideratge dels clubs i entitats, que configuren un gran projecte de gestió per a la promoció de l’esport, que inclou una gran varietat de modalitats esportives, esdeveniments i equipaments.  

 

Què és el premi “Villa Europea del Deporte”?

Es un reconeixement atorgat per l’Asociación de Capitales Europeas del Deporte (ACES) als municipis de menys de  25.000 habitants que duguin a terme una política esportiva local de qualitat, desenvolupin infraestructures y models de gestió que afavoreixin la pràctica esportiva i duguin a terme una política esportiva local basada en el concepte de l’esport como a instrument d’integració i millora de la qualitat de vida.

El premi de Villa Europea del Deporte suposa un reconeixement important a nivell europeu i no té cap implicació econòmica.  

Les ciutats i municipis guardonats per ACES són clars exemples pel que fa a seu model esportiu.

El dia 30 de novembre a Brussel·les, a la seu de l’Europarlament, es farà efectiu el lliurament de la bandera acreditativa de l’esmentat premi.  

Galeria d'imatges Veure la galeria complerta

© Ajuntament del Pont de Suert
25520 El Pont de Suert ,Lleida | Telf. 973 690 005 | Fax. 973 690 293 | Email. ajuntament@elpontdesuert.cat